facebook tracking
Avdelning

Kundservice

Connect

Jobba på Kundservice

Utan våra kunder, inget Svenska Spel! Därför är det förstås superviktigt att relationen och kommunikationen med våra kunder och ombud är på topp! På vår kundservice sitter ett gäng engagerade kollegor som tillsammans hjälper våra kunder och våra ombud. Det kan handla om allt ifrån hur man lägger ett spel och hur man får hem 13 rätt-tröjan till att hjälpa våra ombud med våra terminaler.

Vill du vara en del av vår kundservice? Glöm inte connecta med oss om du vill att vi hör av oss när det dyker upp lediga jobb på Kundservice.

Hitta ditt drömjobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

S V E N S K A S P E L A R E

Svenska Spel-koncernen är en stor arbetsgivare med omkring 1 400 medarbetare. Men hur är det egentligen att arbeta på Svenska Spel och vad är det för människor som jobbar hos oss? I de här intervjuerna kan du lära känna några av oss Svenska Spelare lite närmare.

Jag jobbar på ett spelbolag som ärligt och innerligt kan säga att vi jobbar för att spel ska vara till glädje för alla. För våra kunder och gäster, för idrotten, och för samhället i stort. Och det är tack vare våra medarbetare  våra stjärnor! 🌟

– Patrik Hofbauer, vd Svenska Spel

Varför Svenska Spel?

Våra medarbetare är det absolut viktigaste vi har. Vi är säkra på att du presterar bäst om du mår bra, utvecklas och har kul på jobbet. Därför har vi tagit fram ett paket med förmåner, aktiviteter och initiativ som vi tror bidrar till just det. Visste du till exempel att vem som helst kan starta en tränings- eller fritidsklubb? Just nu har vi över 10 aktiva klubbar inom allt från padel och fotboll till dart och vandring.  

Vi är Svenska Spel

Vi har kontor i Visby, Solna och Göteborg. På Svenska Spel får du möjlighet att växa och utvecklas. Och vi gör det tillsammans. Vi är modiga, nyfikna och vi strävar efter enkelhet i allt vi gör. Låter det som att det kan passa dig? 

Norra Hansegatan 17
621 39 Visby Vägbeskrivning 010-120 00 00 Se sida

Göteborg

Kyrkogatan 25
411 15 Göteborg Vägbeskrivning 010-120 00 00 Se sida

Solna

Evenemangsgatan 17
169 79 Solna Vägbeskrivning 010-120 00 00 Se sida

Jobbar du redan på Svenska Spel?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@svenskaspel.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor