facebook tracking
Avdelning

Tech

Connect

Jobba med tech

Att jobba med tech på Svenska Spel handlar i grund och botten om att skapa, utveckla och hela tiden förfina de tekniska förutsättningarna som behövs för att ge våra kunder bra och säkra spelupplevelser. Vi arbetar med open source och strävar alltid efter att jobba med de senaste teknikerna. 

Hos oss får du arbeta aktivt för att hitta nya tekniska möjligheter inom allt från systemutveckling och service design till analys och kvalitetssäkring. Glöm inte connecta med oss om du vill att vi hör av oss när det dyker upp lediga jobb inom tech och IT.

S V E N S K A S P E L A R E

Svenska Spel-koncernen är en stor arbetsgivare med omkring 1 400 medarbetare. Men hur är det egentligen att arbeta med tech på Svenska Spel och vad är det för människor som jobbar hos oss? I de här intervjuerna kan du lära känna några av oss Svenska Spelare lite närmare.

Träffa dina kollegor

Vi vet att teamet, tekniker och förutsättningar är A och O för att du ska lyckas med just ditt uppdrag.
Så vi bad några av dina framtida kollegor berätta om hur de ser på just det.Jag jobbar på ett spelbolag som ärligt och innerligt kan säga att vi jobbar för att spel ska vara till glädje för alla. För våra kunder och gäster, för idrotten, och för samhället i stort. Och det är tack vare våra medarbetare  våra stjärnor! 🌟

– Patrik Hofbauer, vd Svenska Spel

Varför Svenska Spel?

Våra medarbetare är det absolut viktigaste vi har. Vi är säkra på att du presterar bäst om du mår bra, utvecklas och har kul på jobbet. Därför har vi tagit fram ett paket med förmåner, aktiviteter och initiativ som vi tror bidrar till just det. Visste du till exempel att vem som helst kan starta en tränings- eller fritidsklubb? Just nu har vi över 10 aktiva klubbar inom allt från padel och fotboll till dart och vandring.  

Vi är Svenska Spel

Vi har kontor i Visby, Solna och Göteborg. På Svenska Spel får du möjlighet att växa och utvecklas. Och vi gör det tillsammans. Vi är modiga, nyfikna och vi strävar efter enkelhet i allt vi gör. Låter det som att det kan passa dig? 

Norra Hansegatan 17
621 39 Visby Vägbeskrivning 010-120 00 00 Se sida

Göteborg

Kyrkogatan 25
411 15 Göteborg Vägbeskrivning 010-120 00 00 Se sida

Solna

Evenemangsgatan 17
169 79 Solna Vägbeskrivning 010-120 00 00 Se sida

Jobbar du redan på Svenska Spel?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@svenskaspel.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor